Scholing

Nieuwe data individuele scholingen 2024

Wil je graag de scholing van Bodymap volgen? Op onderstaande data kun je je individueel inschrijven voor de scholingen in onze regio.
Deel 1: 25 januari 2024 19.00-22.00 uur in Venlo
Deel 2: 22 februari 2024 2023 19.00-22.00 uur in Venlo
Deel 3: 3 april 2024 15.00-18.00 uur in Venlo.


Via onderstaande button kom je terecht bij pagina van bodymap, waar je je kunt inschrijven voor de opleidingen in Venlo (of ergens anders in België of Nederland). Ook vind je hier meer info over de scholingen deel en 2.

Scholing als essentiële basis om te begrijpen

De scholing van Bodymap bestaat uit vijf delen. Deel één en twee vormen de basis. Na het volgen van deel één en twee kan het ontwikkelingslab worden aangeschaft en in de praktijk worden ingezet. De scholing is nodig om de theorie en praktijk met elkaar te verbinden.

De scholing is een feest van herkenning voor professionals die werken met het jonge kind. Iedereen zal de voorbeelden uit zijn/haar eigen groep meteen kunnen plaatsen en betekenis eraan geven. Na het volgen van deel één is je kijk op kinderen veranderd en ga je gedrag anders benaderen. Je gaat echt anders kijken naar kinderen die aan tafel hangen, die bewegingsonrust vertonen of keer op keer dezelfde ‘fout’ maken. In plaats van ‘meer van hetzelfde’ zie jij de mogelijkheden om het anders te gaan doen.

In deel twee volgt een verdieping en leer je hoe je kunt omgaan met het ontwikkelingslab. Dit helpt je om nog beter te kunnen signaleren, interpreteren en handelen in de praktijk. Je leert hoe je het ontwikkelingslab preventief en curatief kunt inzetten. Ook leer je waar je grenzen liggen als professional en waar je expertise van derden kunt inzetten.

De beweeg formule biedt deel één en twee aan voor scholen en kinderopvang organisaties in Zuid Nederland. We doen dit in opdracht van Bodymap. Klik hier beneden voor meer info over de inhoud van de scholingen. De scholingen zijn in company te boeken of als opgave voor individuele inschrijving.

“Het wonder van ontwikkeling in mensentaal gebracht – het ontwikkelingslab”

Verified by MonsterInsights